Mladi ekonomisti predstavili svoju školu

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 19. listopada 2013. u dvorani Graditeljske škole održana je manifestacija Sajam poslova Međimurja i Sajam mladih poduzetnika koja promovira zapošljavanje i doprinosi usklađivanju ponude i potražnje na tržištu rada.

Sudionici sajma bili su  gospodarstvenici s područja Međimurja i drugih dijelova Hrvatske, turističke zajednice gradova, neprofitne udruge, srednje škole međimurske županije i više i visoke škole s područja sjeverozapadne Hrvatske, mladi poduzetnici i gosti iz Slovenije.

Bogato iskustvo u obrazovanju  u kojem smo nazočni već 92 godine uspješno su na sajmu promovirali  učenici trećih i četvrtih razreda uključeni u rad vježbeničkih tvrtki  prikazom zanimanja i obrazovnih nastavnih programa  kao i programa prekvalifikacije koji su u funkciji potreba gospodarstva, s voditeljicama Virđinijom Barić, prof. i Zlaticom Štefić, prof.

Poseban interes za obrazovne programe naše škole pokazali su učenici osnovnih škola kojima je sajam bila prilika da prikupe informacije za upise u iduću školsku godinu.

Želimo napomenuti da pozivamo sve osmaše da nas posjete tijekom svibnja 2014. kada ćemo u školi organizirati prigodni Sajam vježbeničkih tvrtki kao i prezentacije obrazovnih programa sa svim uvjetima upisa za školsku godinu 2014./2015. (Voditeljica vježbeničke tvrtke: Zlatica Štefić, prof.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije