Olimpijski dan u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec

U zdravom tijelu zdrav je duh! To su potvrdili učenici Gimnazije Josipa Slavenskog i učenici Ekonomske i trgovačke škole Čakovec odigravši odbojkašku i nogometnu utakmicu 10. rujna 2013. u sportskoj dvorani Ekonomske škole.

Utakmice su održane povodom obilježavanja Olimpijskog dana. Uključili su se i drugi učenici naše škole nošenjem bijele majice – simbola olimpizma. Atmosfera u sportskoj dvorani bila je vrlo napeta. Žensku ekipu naše škole činile su: Indira Marciuš, Maja Horvat, Vanesa Novak, Iva Novak, Sanda Novak, Ana Novak, Mailinda Vnuk i Eva Trstenjak. U vrijeme igranja odbojke u dvorani učenici su na vanjskom nogometnom igralištu igrali nogomet.

Ekipu učenika činili su: Marko Smrtić, Fran Mavrek, Karlo Kocijan, Robert Jezernik, Nikola  Vuković, Petar Horvat, David Posavec i Boris Verteš. Učenice su odbojkašku utakmicu odigrale rezultatom 2:1 u setovima te su pobjedu odnijele učenice Ekonomske i trgovačke škole. Učenici su nogometnu utakmicu odigrali rezulatom 4:4. U penalima na kraju su bili bolji učenici Ekonomske i trgovačke škole s rezultatom 5:4. (Karla Fekonja i Vlatka Šokec, 1.UR)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije