Jeste li znali da se džoker vozi na biciklu?

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. u okviru obilježavanja pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji organizirala je u petak, 28. lipnja 2013. edukativno – zabavno natjecanje za srednjoškolske timove u Centru znanja (bivša vojarna) u Čakovcu.

Peteročlanu ekipu iz II. UR razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec okupila je (čitaj, jedva nagovorila:-), profesorica hrvatskog jezika Dijana Fric. Bili smo u sastavu Lovro Horvat, Fran Mavrek, Iva Novak, Vanesa Novak i Karlo Stojko. Za vođu tima još zadnji sat hrvatskog jezika izabran je Lovro Horvat, a vrlo brzo smo se usuglasili i oko imena ekipe “NIK-TITANIK”.

Znali smo sve o Čehu Pavlu Medvedu i njegovoj Zlatnoj lopti iz 2003., tko je pobijedio ove godine na Eurosongu i koja zemlja ima različak kao simbol. O Litvi, Latviji i Estoniji da ni ne govorimo. Morali smo trčati po travnatim i jarugastim prostorima bivše vojarne, snalaziti se na slijepoj karti i “uloviti” svih 28 zvjezdica. Vrlo izazovno, tajnovito i edukativno s puno neočekivanih trenutaka u timskom radu uspjeli smo brzinom, snalaženjem i znanjem pobijediti ekipe Gimnazije “Josip Štolcer” i Gospodarske škole iz Čakovca.

Osvojili smo prvu nagradu Adrenalinskog centra “Accredo” koju nam je uručio dožupan Međimurske županije gospodin Zoran Vidović. Može vam svima biti žao što ste prespavali još jedan dan školskih praznika i niste ga s nama proveli zabavljajući se na drugačiji način. I ne zaboravite da se u životu i igrama džoker može voziti i na biciklu! – Ekipa NIK-TITANIK

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije