Obilježavanje svjetskog dana zaštite okoliša

Obilježavanje svjetskog dana zaštite okoliša u OŠ Sveti Martin na Muri, 3.a pobjednik u kvizu znanja o okolišu.

U srijedu 5. lipnja učenici  razredne i predmetne nastave obilježili su Svjetski dan zaštite okoliša. Prije početka nastave cijela škola  okupila se  u holu gdje ih je sve pozdravio ravnatelj škole Tomislav Paljak koji je istaknuo važnost zaštite okoliša i koliko je svaki pojedinac važan u tom procesu,  potom su svoj istraživački  projekt Pješćane pećine- zemunice predstavili učenici Laura Colar Zanjko, 8. r.  i Roko Oletić, 7.a kojima  su  na tom projektu pomagale  učiteljice razredne nastave Ksenija Perčić i Maja Goričanec.

Ispred udruge ZEO Nobilis predavanje o hrani na temu Misli, jedi spasi održao je Goran Sabol koji je i nakon toga  proveo kviz  s trećim a i b razredom o zaštiti okoliša.  3. a je ovaj put bio bolji te su svim učenicima i njihovoj učiteljici Mirjani Bregović dodijeljeni blokići za pisanje s ekološkom porukom. Za istaknuto ekološko djelovanje u razrednoj nastavi učenik 3. b razreda Jan Časar dobio je prigodnu majicu s ekološkom porukom.

Naša škola kao Međunarodna eko škola obilježava sve važnije ekološke datume, ali ono što je najvažnije, nastojimo živjeti ekološki svaki dan i stalno neumorno upozoravati na važnost očuvanja prirode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije