Osnovna škola Podturen u finalu Lino Višebojca u Karlovcu

Učenici Osnovne škole Podturen Klara Ovčar i Martin Dodlek predstavljali su svoju školu i Međimursku županiju na ovogodišnjoj završnici podravečkog edukativnog sportskog spektakla Lino višebojac u Osnovnoj školi Grabrik u Karlovcu.

Ukupno 48 polufinalista iz cijele Hrvatske uključujući Klaru i Martina odmjerilo je vještine u različitim sportskim disciplinama. Svojim nastupima u polufinalu mjesto u finalnim aktivnostima osiguralo je ukupno 24 natjecatelj među kojima i Klara Ovčar.

Nastup u finalu u subotu 18. svibnja uveličao je i dolazak radosne žute navijačke skupine iz OŠ Podturen koji su brojnim rekvizitima pjesmom i bubnjevima bodrili Klaru u finalu.

Naši finalisti bili su popraćeni ravnateljicom, učiteljicom tjelesnog, razrednicima, pedagoginjom, roditeljima Klare Ovčar i Martina Dodlek te učenicima Klarinog i Martinovog razreda.

Prekrasan dan organizirali su ravnateljica Marjana Cerovec te roditelj Ivica Dodlek koji su uputili i zahvale za odlazak koji su omogućili Osnovna škola Podturen, Općina Podturen, Međimurska županija Cvjećara Iris te DVD Miklavec.

Poznati Međimurski pjevač Bojan Jambrošić podigao je atmosferu u dvorani Mladost te je svoje Međimurce podržavao u natjecanju. Uz njega je atmosferu dizao i Luka Nižetić.

Ostali gosti i sportaši bili su Ante Rukavina, Tin Jedvaj, Ana Marija i veteranske legende Dubravko Šimenc, Zlatko Saračević i Ratko Rudić.

Klara je odlična učenica, polaznica Glazbene škole Miroslav Magdalenić , članica Atletskog kluba Međimurje i osvajačica brojnih natjecanja u znanju( (HJ i KEM) i članica KUD-a Podturen.

Martin je vrlo uspješan učenik šestog razreda, koji se osim rezultata u učenju ističe u plivanju i nogometu. Za svoj matični plivački klub ČPK osvojo je mnoštvo medalja na državnim natjecanjima. Član je Nogometne škole Međimurja, a povremeno pohađa nogometnu školu Dinamo Zagreb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije