Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
FOTO U OŠ Nedelišće obilježili Dan sporta i Hrvatski olimpijski dan
GK Nedelišće

u suradnji s gimnastičarima

FOTO U OŠ Nedelišće obilježili Dan sporta i Hrvatski olimpijski dan

Posebna gošća bila je Tijana Korent

U utorak, 12. rujna 2023. god. u Osnovnoj školi Nedelišće, u organizaciji OŠ Nedelišće i Gimnastičkog kluba ''Nedelišće'' obilježeni su Dan sporta i Hrvatski olimpijski dan.

Dan sporta u OŠ Nedelišće Fotogalerija

Aktivnosti su započele pred više od 500 djece, u školskoj dvorani prezentacijom gimnastičkih vještina mladih članica GK ''Nedelišće''. Prezentaciji su prisustvovali gotovo svi učenici i nastavnici škole, koji su s oduševljenjem pratili nastupe i prikaz svih elemenata gimnastike.

Poseban gost ovog Dana sporta bila je jedna od najboljih hrvatskih gimnastičarki i najbolja međimurska sportašica, višestruka sudionica i finalistica europskih prvenstava, osvajačica brojih medalja na Svjetskim kupovima i državna prvakinja Tijana Korent. Tijana se prigodnim govorom obratila prisutnima, te istaknula važnost bavljenja sportom djece i mladih.

Dan se nastavio aktivnim sudjelovanjem učenika u sportskim aktivnostima u kojima su mlađi gimnasticirali, a stariji biciklirali u Badličan, gdje su se okušali u štafetnim igrama, odbojci i nogometu. Na kraju dana svi sudionici iskazali su izuzetno zadovoljstvo organizacijom Dana sporta i obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, te najavili nova sportska druženja.

Najnovije

Reci što misliš!