Obilježavanje dana Europe u OŠ Sveti Martin na Muri

Martin suchtden Star – u petak u 14 sati iz OŠ Sveti Martin na Muri čule pjesme  na njemačkom jeziku koje su izvodili učenici od prvog do osmog razreda te gosti, djeca iz dječjih vrtića Ribica i Smješko.

Djecu osnovne škole pripremale su učiteljice njemačkog jezika Valentina Bogdan i Monika Turk, a vrtićku djecu su pripremile njihove drage tete.  Kroz glazbeni program vrhunski su nas vodili učenica osmog razreda Laura Colar Zanjko i učenik osmog razreda Leonardo Žalar. Valja istaknuti da je sve bilo na njemačkom jeziku i to na vrlo visokoj razini jer Laura nam se neki dan vratila s Državnog natjecanja iz njemačkog jezika.

Vrtići su odličnim nastupima probili led i uveli nas u glazbeni spektakl povodom Dana Europe. Vidjeli smo mnoštvo zanimljivih nastupa i koreografija. Sva djeca imala su u svojim prijateljima i razrednicima moralnu podršku, a neki su čak izradili i transparente. Sve se to odvijalo pod budnim okom žirija u sastavu: ravnatelj Tomislav Paljak, asistentica Ana Nađ, vjeroučiteljica Ljiljana Hozjan i učiteljica Mirjana Bregović.

Žiri je jednoglasno donio odluku da su pobjednice današnjeg glazbenog spektakla Martin suchtden Star učenice osmog razreda Željka Fajfar i Dora Turk sa svojim sudionicima u koreografiji Klaudiom Vrbičić i Sanjinom Koprivcem i pjesmom Jemand, denichkannte. Da bi ambijent bio dobar pobrinula se učiteljica likovne kulture Marina Mrazović koja je ukrasila pano i cijeli hol škole  u europskom tonu. Pobjednici odlaze u Varaždinsku županiju na regionalni glazbeni spektakl Max traži zvijezdu. Držimo im palčeve. (Ana Špoljarić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije