DAN HRVATSKOG SAVEZA INFORMATIČARA

SVAKA ČAST Natjecatelji MIS-a i MIK-a državni viceprvaci u programiranju!

Čestitamo na uspjehu!

Pred kraj izuzetno uspješne 2022. godine udruge Mladi informatički stručnjaci i Međimurski informatički klub primile su još jednu odličnu vijest. Naime, na nedavnom obilježavanju Dana Hrvatskog saveza informatičara, događaju koji je između ostalog bio prilika za dodjelu godišnjih nagrada i priznanja za rezultate postignute na natjecanjima državnog karaktera, udruge MIS i MIK primile su nagradu za ekipno 2. mjesto u državi u kategoriji osnovnoškolaca za uspjehe postignute na Hrvatskom otvorenom natjecanju u informatici u školskoj godini 2021./2022.

Ovo vrijedno priznanje dodatno je potvrdilo status državnih viceprvaka u računalnom programiranju koje članovi MIS-a i MIK-a pod mentorstvom Dejana Drabića drže već dugi niz godina, a koje je izravni rezultat djelovanja Centra izvrsnosti informatike Međimurske županije, programa pod pokroviteljstvom Međimurske županije.

Uz ekipnu nagradu, krovna informatička udruga u Hrvatskoj dodijelila je i pojedinačna priznanja najuspješnijim natjecateljima, među kojima je čak šest članova udruga MIS i MIK. Pohvale za rezultate postignute na Hrvatskom otvorenom natjecanju iz informatike primili su Marin Knežević (za ukupno 2. mjesto u kategoriji 3. razreda osnovne škole), Gita Radiković (1. mjesto u kategoriji učenika 4. razreda OŠ), Fran Topolnjak (2. mjesto u kategoriji učenika 4. razreda), Jakov Marodi (1. mjesto kod učenika 5. razreda), Ivano Lukačević (2. mjesto u kategoriji učenika 6. razreda), dok se Lovro Žagar istaknuo 3. mjestom u ukupnom poretku Hrvatske logo lige među učenicima 4. razreda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije