Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
FOTO 'Sveta Kata': OŠ Gornji Mihaljevec održala tradicionalni humanitarni sajam
OŠ Gornji Mihaljevec

OŠ GORNJI MIHALJEVEC

FOTO 'Sveta Kata': OŠ Gornji Mihaljevec održala tradicionalni humanitarni sajam

Učenici su zajedno s pedagoginjom Ivanom Lesjak Možek na štandu prodavali adventske vjenčiće, božićne ukrase i drugo

U tjednu koji prethodi blagdanu svete Katarine, OŠ Gornji Mihaljevec tradicionalno provodi školski projekt i humanitarni sajam u sklopu projekta „Škole za Afriku“. Kroz cijeli tjedan u školi su se održavale prigodne kreativne radionice izrade adventskih vjenčića, ukrasnih kutija za poklone, ukrasa za bor i drugih božićnih ukrasa, a radionicama su se priključili i učenici i učitelji.

'Sveta Kata': OŠ Gornji Mihaljevec održala tradicionalni humanitarni sajam Fotogalerija

25. studenog, na sam blagdan sv. Katarine Aleksandrijske – zaštitnice župe Gornji Mihaljevec, održan je humanitarni sajam. Učenici su zajedno s pedagoginjom Ivanom Lesjak Možek na štandu prodavali adventske vjenčiće, čajeve od brusnice i aronije, božićne ukrase, poklon kutije, platnene torbe, pernice, broševe i mirisne soli, a također i proizvode učeničke zadruge 'Klopotec' - sok od jabuke, pčelinji omot i lučice od pčelinjeg voska, dok su iz velike staklenke posjetitelji mogli za sebe izvući čarobnu misao.

Atmosfera na sajmu bila je sjajna! Iako je svima poznata izreka 'Sveta Kata – snijeg na vrata', vrijeme je ovaj put odlično poslužilo i mnogi su se mještani odazvali sajmu, razgledali i kupili vjenčiće ili poklone za sebe i svoje najmilije.

Najnovije

Reci što misliš!