Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
ČAKOVEČKA GIMNAZIJA Svjetlo dana ugledala prva pjesnička zbirka učenice Nike Hren
Gimnazija J. Slavenskog

'Pjesme jednoga ždrala'

ČAKOVEČKA GIMNAZIJA Svjetlo dana ugledala prva pjesnička zbirka učenice Nike Hren

- Čestitamo od srca i vjerujemo da će Nikini pjesnički ždralovi pružati krila još godinama! - poručili su iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

- Književni rad naše nasmijane, vedre i svestrane Nike Hren pratimo od prvih dana te smo izuzetno ponosni što je svjetlo dana ugledala njezina prva pjesnička zbirka.

“Pjesme jednoga ždrala” izašle su tek nekoliko dana nakon njezina 18. rođendana pod okriljem čakovečke biblioteke Insula, čiji je urednik profesor Miroslav Gakić, a posebno je važna činjenica da je Nika time postala najmlađom autoricom čije je radove biblioteka objavila.

Mlada i talentirana pjesnikinja ponosno ističe da je sretna što je njezin rad prepoznat, a posebno ju veseli što su ju na sinoćnjem svečanom predstavljanju zbirke u Knjižnici Nikola Zrinski Čakovec podržali mentori profesorica Nada Čatlaić i profesor Ivan Pranjić te brojni prijatelji iz njezina 3.a razreda.

Čestitamo od srca i vjerujemo da će Nikini pjesnički ždralovi pružati krila još godinama! - poručili su iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!