Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
ZA RAD S MLADIMA Čakovečkoj Gimnaziji posebno priznanje Fakulteta strojarstva i brodogradnje
Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

gimnazija josipa slavenskog čakovec

ZA RAD S MLADIMA Čakovečkoj Gimnaziji posebno priznanje Fakulteta strojarstva i brodogradnje

Dekan Zdenko Tonković uručio je priznanje ravnateljici Sandri Breka-Ovčar za posebna postignuća i uspjehe u radu s mladim generacijama

Primati nagrade za trud koji ulažu i učenici i nastavnici naše škole definitivno je najugodniji i najljepši dio posla koji svakodnevno obavljamo.

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec Fotogalerija

Tako je 7. studenog, povodom Dana Fakulteta i obilježavanja 103. rođendana, dekan Fakulteta strojarstva i brodogradnje dr. sc. Zdenko Tonković uručio priznanje  ravnateljici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec Sandri Breka-Ovčar za posebna postignuća i uspjehe u radu s mladim generacijama. Tog su dana i laboratoriji otvorili svoja vrata te su ravnatelji i nastavnici iz najuspješnijih škola imali priliku čuti o projektima koje FSB provodi te razgledati najnoviju tehnologiju i opremu kojom raspolažu.

S obzirom na to da velik broj naših učenika upisuje ovaj fakultet, uvjereni smo da će suvremeno opremljeni laboratoriji i atraktivni projekti privući još kojeg motiviranog brucoša iz redova čakovečkih gimnazijalaca, na našu radost i radost efesbeovaca.

Najnovije

Reci što misliš!