Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
OŠ HODOŠAN Hrvatski olimpijski dan obilježili uz sport, fair play, prijateljstvo, navijanje i zabavu
OŠ Hodošan

HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN

OŠ HODOŠAN Hrvatski olimpijski dan obilježili uz sport, fair play, prijateljstvo, navijanje i zabavu

Hrvatski olimpijski dan u OŠ Hodošan

U petak, 9. rujna OŠ Hodošan obilježila je Hrvatski olimpijski dan promičući važnost bavljenja sportskim aktivnostima. A gdje ih je ljepše provoditi nego u prirodi? Učenici razredne nastave sa svojim su učiteljicama dan proveli na prostoru Zaštitarsko-ekološke udruge „Prode“ čiji su im članovi održali zanimljivo predavanje o zaštiti okoliša.

OŠ HODOŠAN Hrvatski olimpijski dan obilježili uz sport, fair play, prijateljstvo, navijanje i zabavu Fotogalerija

- U sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa dugogodišnji suradnik policajac Spomenko Gojsek održao je predavanje o ponašanju u prometu. Nakon predavanja učenici su dali sve od sebe u krosu i štafetnim igrama. Dan je završio proglašenjem pobjednika i dragocjenim nagradama - medaljama i peharima. Za učenike predmetne nastave učitelj Tjelesne i zdravstvene kulture Tomislav Horvat i ove je godine organizirao biciklijadu.

Kolona učenika i učitelja, predvođena ravnateljem Damirom Kovačićem, krenula je sa školskog igrališta poznatom rutom. Cilj je bio Izletište „Zelengaj“. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, kolonu su cijelim putem pratili djelatnici Policijske uprave međimurske. Djevojčice su u „Zelengaju“ odmjerile snage u odbojci dok su dječaci ostavili srce na terenu igrajući nogomet. Više je puta lopta našla put do vode te ju je trebalo vratiti na teren.

Fair play, prijateljstvo, navijanje, puno smijeha, zabave i ove su godine obilježili Hrvatski olimpijski dan u OŠ Hodošan - kažu iz škole.

Najnovije

Reci što misliš!