Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
UČENICI UŽIVALI Kampiranje i terenska nastava učenika OŠ Hodošan i OŠ Orehovica
M.V.

terenska nastava

UČENICI UŽIVALI Kampiranje i terenska nastava učenika OŠ Hodošan i OŠ Orehovica

Učenicima je ovo bio dan za pamćenje

Učenici OŠ Hodošan i OŠ Orehovica zajedničkom suradnjom učiteljica Kristine Vrabec, Sanje Drakulić i Aleksandre Srnec sudjelovali su u jednodnevnoj terenskoj nastavi, u sklopu školskih projekata, posjetivši Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu i PG Geler u Malom Mihaljevcu.

UČENICI UŽIVALI Kampiranje i terenska nastava učenika OŠ Hodošan i OŠ Orehovica Fotogalerija

Učenici su pritom sudjelovali u edukativnim radionicama s naglaskom na posjet Bedekovićem grabama na kojima obitava zaštićeni leptir livadni plavac. Nakon jednodnevne terenske nastave učenici su nastavili razvijati vještine i stjecati nova znanja dvodnevnim kampiranjem na USR Sport za sve Plešivica.

Uz igre potrage za blagom, učenjem izviđačkih vještina, edukacije iz područja prirode, povijesti i geografije učenici su imali prilike raditi i s vrhunskim profesorom Antom Sudcem iz Varaždina te sudjelovati u zanimljivim aktivnostima poput orijentacijskog trčanja, timskih igara natjecateljskog karaktera i aerobika. Kako je kampiranje nezamislivo bez priča, koje su uz sljezove kolačiće najljepše vrijeme provedeno uz logorsku vatru, pobrinuo se učitelj Denis Kirić te radionice proveo na engleskom jeziku.

Pod budnim okom knjižničarke Melanije Višnjić uspomene su trajno zabilježene, a da se druženje završi u vedrom i veselom tonu pobrinuli su se ravnatelji Damir Kovačić i Branko Sušec spremivši roštilj za sve prisutne. Dio atmosfere vidljiv je na fotografijama, a za više informacija možete pratiti sadržaje na web stranicama škola OŠ Hodošan i OŠ Orehovica.

Najnovije

Reci što misliš!