Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
CVJETIĆI SV. ANTUNA Vida Brodarić osvojila prvo mjesto sa svojim likovnim radom
OŠ Tomaša Goričanca

OŠ TOMAŠA GORIČANCA

CVJETIĆI SV. ANTUNA Vida Brodarić osvojila prvo mjesto sa svojim likovnim radom

Rad Vide Brodarić osvojio je prvo mjesto, a na prigodnoj izložbi izloženi su i radovi Doriana Tizaja, Eve Mlinarić, Grete Zamuda, Tee Dodlek i Mare Strnad

Župa sv. Antuna Padovanskog Čakovec raspisala je 4.natječaj „Cvjetići sv. Antuna“. Tema natječaja bila je „Blažena Djevica Marija- naša nebeska majka“. Ove godine na natječaj se javilo preko dvjesto djece iz raznih krajeva Republike Hrvatske.

CVJETIĆI SV. ANTUNA Vida Brodarić osvojila prvo mjesto sa svojim likovnim radom Fotogalerija

Povjerenstvo za odabir likovnih radova činile su Marija Šilec, Petra Sokač Debelec i Fanika Pongrac. Gledala se tema, kompozicija, tehnika, izražajnost i dječja kreativnost.

U kategoriji likovnih radova od 1. do 4. razreda OŠ 1. mjesto osvojio je rad Vide Brodarić, učenice 2. a razreda OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. Na prigodnoj izložbi izloženi su i radovi ostalih učenika 2. a razreda, a to su Dorian Tizaj, Eva Mlinarić, Greta Zamuda, Tea Dodlek i Mara Strnad. Mentorica učenika je njihova učiteljica Ljiljana Rinkovec.

Svečana dodjela nagrada i priznanja upriličena je na blagdan Svetog Antuna Padovanskog u župnoj crkvi u Čakovcu. Djeca su se okupila sa svojim roditeljima i učiteljima te su svi sudionici prigodno nagrađeni.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video