Češka nam je cilj

Češka nam je cilj

Atletičari Tehničke škole Čakovec najboljim rezultatima u regiji izborili mjesto na državnom natjecanju u Poreču, a osmjehne li im se Fortuna – ući će u red najsjajnijih svjetskih atletičara)

Tehnička škola Čakovec na županijskom je natjecanju koje se 8. travnja 2013. održalo na SRC-u Mladost u Čakovcu izborila nastavak natjecanja uvjerljivom pobjedom nad ekipom Gimnazijalca Gimnazije J. Slavenskog Čakovec. Ekipu TŠČ-a čine Emanuel Varga i Benjamin Ignjić (100m), Gabrijel Stojanović i Karlo Šoltić (400m), Hrvoje Vugrinec i Sebastijan Kocen (1.000m), Mihael Kocijan i Luka Pavlic (kugla – 5kg), Petar Novak i Bruno Ribić (skok u dalj) te Ivan Blagus i Lovro Kovačić (skok u vis).

U svim disciplinama (osim u skoku u dalj) bilo je osvojeno 1. mjesto te u štafeti 4×100 također, u sastavu Stojanović, Šoltić, Ignjić i Varga. 10. travnja 2013. održalo se poluzavršno natjecanje (regija) u atletici za srednje škole.


Tehnička škola Čakovec ponovo je uvjerljivo bila prva s 14 bodova prednosti te je u suzama i gorkom plaču ostavila Gimnaziju I.Z. Dijankovečkoga iz Križevaca, I. gimnaziju iz Varaždina te Srednju školu Marka Marulića iz Slatine. Iako je na početku bilo neizvjesno, TŠČ-ovci su sjajnim trčanjima, bacanjima, a i pokojim skokom nadmašili sve protivnike.

Ovaj put ekipa nije uspjela u svim disciplinama osvojiti 1. mjesto, ali ne moraju ni oni uvijek biti svugdje prvi… (Nakon utrke, zabilježili smo komentar Hrvoja Vugrinca koji vam prenosimo: “Bio sam drugi do zadnjih 10 metara, a onda sam stao jer sam za krivu crtu mislio da je cilj i na kraju završio četvrti. Na državnom ću, za svaki slučaj, pretrčati dodatnih 50 metara.”)


Evo rezultata:

100m – Emanuel Varga 2. mjesto i Benjamin Ignjić 3. mjesto
400m – Gabrijel Stojanović 1. mjesto i Karlo Šoltić 2. mjesto
1.000m – Hrvoje Vugrinec 4. mjesto i Sebastijan Kocen 5. mjesto
kugla – Mihael Kocijan 3. mjesto i Luka Pavlic 5. mjesto
skok u dalj – Petar Novak 2. mjesto i Bruno Ribić 3. mjesto
skok u vis – Lovro Kovačić 1. mjesto i Ivan Blagus 3. mjesto
štafeta 4×100: Stojanović, Šoltić, Ignjić i Varga


Prvim mjestom u regiji naša atletska ekipa izborila je državnu razinu natjecanja koje će se održati u Poreču od 1. do 3. svibnja 2013. godine. Dečkima čestitamo na uspjehu te im želimo sreću u daljnjem tijeku natjecanja.

Prvak države sudjeluje na svjetskom prvenstvu u Češkoj koje će se održati od 22. do 27. lipnja 2013., pa im stoga želimo puno uspjeha na državnom natjecanju. (Gabrijel Stojanović i Lovro Kovačić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije