MATURANTI

ISPIT ZRELOSTI 3.T razred Ekonomske i trgovačke škole Čakovec: ​Složni i uvijek spremni pomoći

3.T razred, na čelu s razrednicom Jasminom Zaborski, čini 22 učenika

Kad ih prvi puta vidite, pomislili biste da su sramežljiv i miran razred, ali zapravo su vrlo društveni i spremni svakoga prihvatiti u društvo. Složni su i rado si međusobno pomažu.  Ponekad su tvrdoglavi, jedni prema drugima su kao pas i mačka. Sve u svemu rado ističu da su među kolegama iz školskih klupa upoznali drage prijatelje i nadaju se da će i nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja ostati u kontaktu, a ne stranci. Ako ih razrednica pita ima li ikakvih problema, većina spremno odgovara: “Sve je ok!”.

Ako i dođe do tenzija, brzo se rješavaju u inače pozitivnoj atmosferi u kojoj se osjećaju prihvaćeno, sretno i zadovoljno. Jedino žale što zbog epidemije nisu imali prilike ići na izlete pa se nadaju da će ove godine otići barem na jedno putovanje. Okupili su se u programu Prodavač prema dualnom modelu obrazovanja što znači da je tijekom njihovog trogodišnjeg obrazovanja veliki naglasak na praktičnom dijelu te dva dana tjedno umjesto u školi provode u trgovinama u Čakovcu i okolici i uče kroz rad.

U tome su se dobro snašli, možda i bolje nego u učionici, a o njihovoj marljivosti svjedoči i činjenica da se rijetko koji razred smjera prodavač može pohvaliti tako visokim brojem učenika koji su dogurali do završnog razreda. Tako naš 3. t, na čelu s razrednicom Jasminom Zaborski čini 22 učenika. To su Antonio Beriša, Lucija Borko, Doris Cikatić, Matija Cilar, Tea Grefl, Mija Hrustek, Sara Jambrović, Lorena Lesinger, Loreno-Jan Lukačić, Valentina Lukša, Ema Matulin, Matija Mendelski, Lana Mlinarić, Patricija Novak, Oliver Oršuš, Gordan Remenar, Ela Strah, Lucija Talan, Nikolina Vinko, Nensi Zorčec, Lena Zorman i Dijana Zrna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije