SPORTSKI DAN

BICIKLIJADA U OŠ Hodošan obilježen Hrvatski olimpijski dan

Iako nisu svi bili u bijelim majicama, olimpijskog duha nije nedostajalo

U petak 10. rujna 2021. učenici predmetne nastave Osnovne škole Hodošan sa svojim su učiteljicama i učiteljima biciklijadom obilježili Hrvatski olimpijski dan.

Put su započeli ispred školske zgrade te su, vođeni razrednicama, predmetnim učiteljima i pedagoginjom, uz policijsku pratnju krenuli prema Izletištu Zelengaj. Nakon kraćeg odmora i okrijepe okušali su se u raznim natjecateljskim igrama poput gađanja lukom i strijelom, visećeg tenisa i orijentacijskog kretanja.

Dio vremena odvojeno je bilo i za policiju pri čemu je kontakt policajac Spomenko Gojsek održao edukativna predavanja o zaštitnim mjerama bitnim za sprječavanje krađa bicikala i o sigurnom sudjelovanju biciklom u prometu, te o prevenciji nasilja među djecom. Nakon toga uslijedio je povratak do škole.

Na čelu kolone vodio ih je ravnatelj Damir Kovačić, a uz njega i bivši ravnatelj Ivan Barić, koji je u mirovini, no rado se odazvao pozivu i pridružio školarcima na biciklijadi. Iako nisu svi bili u bijelim majicama, olimpijskog duha nije nedostajalo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije