OŠ Donja Dubrava: Projekt građanin “Mali svijet”

OŠ Donja Dubrava: Projekt građanin “Mali svijet”

Učenici sedmih razreda OŠ Donja Dubrava ove školske godine uključeni su u izvannastavnu aktivnost Projekt građanin u sklopu koje se bave problemima lokalne zajednice. U projektu “Mali svijet” krenuli su u rješavanje problema oko dječjeg igrališta koje je potrebno urediti kako bi najmlađi članovi lokalne zajednice mogli bezbrižno uživati u igri.

Nakon istraživanja mogućih rješenja učenike je ponedjeljak 18. ožujka primio načelnik Općine Donja Dubrava, Marijan Varga kojem je predstavljen taj projekt. Neuređeno dječje igralište nalazi se uz sportske terene na kojima se često održavaju općinske manifestacije pa su učenici željeli potaknuti Općinu i načelnika Vargu u uključivanje u projekt i sudjelovanje u obnovi  dječjeg igrališta.

Učenici su saznali da načelnik podržava projekt i da će Općina pomoći u obnovi dječjeg igrališta nabavom materijala i novih igrala u skladu sa financijskim mogućnostima. Projekt obnove dječjeg igrališta zaživjet će s dolaskom toplijih dana kada će učenici organizirati akciju na koju su pozvani svi mještani kako bi  svi zajedno najmlađim članovima naše lokalne zajednice omogućili sigurnu i bezbrižnu igru u  njihovom malom svijetu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije