Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
GIMNAZIJA ČAKOVEC Najbolji učenik generacije 2020./2021. je Luka Šafarić!
Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

maturu iz geografije riješio 100 posto

GIMNAZIJA ČAKOVEC Najbolji učenik generacije 2020./2021. je Luka Šafarić!

Dragi Luka, iskrene čestitke, svijet je tvoj!

Učenik generacije 2020./2021. Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec je Luka Šafarić! Tijekom gimnazijskoga školovanja Luka se isticao izvrsnim rezultatima iz svih predmeta koje je postizao predanim i odgovornim radom te iznadprosječnim sposobnostima.

Sudjelovao je na školskim, županijskim natjecanjima iz geografije i povijesti te je svake godine pokazao iznimno znanje što je rezultiralo pozivima na državna natjecanja. Osvojio je dvaput treće, peto i osmo mjesto na državnome Natjecanju iz geografije te četvrto i peto mjesto na državnome Natjecanju iz povijesti.

Od samih je početaka sudjelovao u radu Topoteke Međimurje te je tako čuvao baštinu i objavljivao ju u virtualnom svijetu i učinio dostupnom svima. Ovoga gimnazijalca krasi izrazita empatija i dobrodušnost te vedar osmijeh uz koji rado pomaže drugima dijeleći svoje znanje.

Učenik generacije tradicionalno se nagrađuje prigodnim srebrnjakom s likom Katarine Zrinske i novčanom nagradom naših vjernih donatora. Laskavu titulu učenika generacije Luka je dodatno potvrdio napisavši državnu maturu iz Geografije bez ijedne pogreške, ukupnim rezultatom 100 %. Dragi Luka, iskrene čestitke, svijet je tvoj! 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!