Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
RASTANAK SA ŠKOLOM Vrijeme koje se pamti: Maturanti čakovečke Gimnazije oprostili se od svojih profesora
Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

gimnazija josipa slavenskog

RASTANAK SA ŠKOLOM Vrijeme koje se pamti: Maturanti čakovečke Gimnazije oprostili se od svojih profesora

Važno je živjeti dan po dan, slijediti svoje snove, imati ideale, dati sve od sebe, ali i imati pravo biti ranjiv i tražiti utočište u onima koji pružaju ljubav

Završetak gimnazijskoga obrazovanja i svjedodžba u rukama – je li to kraj ili početak? I jedno i drugo: kraj vjerojatno najljepšega životnog razdoblja i početak novoga poglavlja i zato se osjećaji ponosa i sreće isprepliću s pomalo sjete i tuge u svima nama, u maturantima, njihovim roditeljima, ali i u cijeloj našoj velikoj gimnazijskoj obitelji.

- Na svečanoj podjeli završnih svjedodžbi svojim su nas govorima ganuli ravnateljica Sandra Breka-Ovčar, predstavnik razrednika, profesor Gordan Premuš, predstavnica roditelja Ana Marija Sobočanec Dujić i predstavnica maturanata Miša Ovčar i poručili kako je važno živjeti dan po dan, slijediti svoje snove, imati ideale, dati sve od sebe, ali i imati pravo biti ranjiv i tražiti utočište u onima koji pružaju ljubav.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čestitamo dragim gimnazijalcima na svim uspjesima, nagradama i humanosti koju su pokazali te im želimo mnogo radosti na izazovnome putu koji je pred njima! - poručuju iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!