ETŠ na Regionalnom GASTRO natjecanju u Samoboru

ETŠ na Regionalnom GASTRO natjecanju u Samoboru

U Samoboru je  22. veljače 2013. godine održano  Regionalno natjecanje ˝Gastro 2013.˝. Natjecanje je to u kojem svake godine učenici turističko – hotelijerskih zanimanja mjere svoje znanje i vještine u struci. U Ekonomskoj, trgovačkoj i ugostiteljskoj školi Samobor održavalo se natjecanje u turističkim disciplinama Poslovanje recepcije hotela, Poslovanje putničke agencije i Predstavljanje turističke destinacije.

U disciplini Poslovanje recepcije hotela učenica Indira Marciuš iz 3. ht razreda osvojila je  drugo mjesto  te se time plasirala na državno natjecanje koje će se održati u Omišu u travnju. Učenica Dasia Oreški iz 4. ht razreda,  koja se prošle godine okitila srebrnim odličjem na državnom natjecanju u disciplini Poslovanje  recepcije hotela,  ove godine ostvarila je zapažen rezultat i u disciplini Predstavljanje turističke destinacije.

Takvi dobri rezultati ne bi bili ostvareni bez angažmana profesorica  Sanje Munđar i Zite Lajtman, koje su uložile puno vremena, truda i znanja  kako bi pripremile učenice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije