WorldSkills Croatia 2021.

ETŠ uvijek na tronu

Još je jedno veliko natjecanje iza hrabrog tima Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Kao škola domaćin discipline Poduzetništvo Državnog natjecanju strukovnih škola WorldSkills Croatia 2021. donose u našu županiju predivne uspomene i velike uspjehe.

Još jednom čestitamo učenicima, mentorima i cijelom organizacijskom timu ETŠ-a na uspjehu i radu koji je prepoznat u cijeloj državi.

Poslovanje turističke agencije

Luka Gregur učenik 4. razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, usmjerenja hotelijersko-turistički tehničar osvojio je treće mjesto na WorldSkills Croatia 2021.  u disciplini “Poslovanje turističke agencije”. Luka je pokazao zavidno znanje iz pisanih komunikacija,  kreativnost u izradi turističkog aranžmana, prezentacijske sposobnosti, prodajne sposobnosti turističkih aranžmana, preciznost i točnost popunjavanja putne dokumentacije i dobro poznavanje engleskog jezika. Velika podrška u tome bila je njegova mentorica profesorica savjetnica Zita Lajtman.

Komercijalni poslovi

Vrijedna i uporna učenica Simona Hižman tri se dana natjecala u disciplini Komercijalni poslovi. Njezin rad i trud se isplatio te je u Čakovec donijela medalju. Naime, Simona je osvojila 3. mjesto, a iznimno ponosan je njezin mentor profesor Denis Jalušić.

Poslovanje recepcije hotela

Zadnji dan natjecanja u kategoriji Poslovanje recepcije hotela natjecatelji su u dva modula pokazali svoje znanje i vještine. Učenica Ananda Kovač-Marciuš odlično se snašla u simulaciji check out-a i neočekivanoj situaciji na hotelskoj recepciji. Za dva boda izbjegla je medalju te se plasirala na sjajno 4. mjesto. Njena mentorica je profesorica Helena Jošt.

Još jednom čestitke učenicima i mentorima te organizacijskom timu Ekonomske i trgovačke škole Čakovec koji su činili ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić te profesori Nina Carević Novak, Martina Novak Hlapčić, Goran Okun i Denis Jalušić

Više o samom natjecanju možete pronaći na službenim stranicama WSC Croatia – www.worldskillscroatia.hr

Najnovije