MLADI INFORMATIČARI

I. OŠ ČAKOVEC Devet učenika sudjelovalo na Državnom natjecanju iz informatike!

Sjajno iskustvo za Natašu Drakulić, Tesu Trbović, Sašu Ovčarića, Koranu Drakulić, Dominika Dukića, Roka Novinščaka, Dominika Vidovića, Parisa Posavca i Stjepana Ružića

Od 12. do 14. travnja 2021. godine održavalo se Državno natjecanje iz informatike. S obzirom na epidemiološku situaciju, natjecanje se održalo na daljinu iz prostorija škole. Na natjecanju je sudjelovalo devet učenica i učenika naše škole te četiri učiteljice informatike u ulozi mentorica.

U kategoriji Logo na državnoj razini natjecanja sudjelovala je učenica petog razreda Nataša Drakulić i osvojila deseto mjesto. Natašina mentorica je učiteljica Sanja Murk.

U kategoriji Digitalne kompetencije na državnoj razini natjecanja sudjelovala je učenica petog razreda Tesa Trbović. Tesa je osvojila šesto mjesto, a njezina mentorica je učiteljica Maja Hižman.

U kategoriji Algoritmi sudjelovao je učenik šestog razreda Saša Ovčarić. Saša je osvojio sedmo mjesto, a njegova mentorica je učiteljica Ivana Vadlja. Saša ima i vanjskog mentora.

U kategoriji Razvoj softvera softverski rad imena Natural Disaster Survival predstavili su učenici sedmog razreda Korana DrakulićDominik Dukić Roko Novinščak te su osvojili četvrto mjesto. U istoj kategoriji natjecali su se i učenici osmog razreda Dominik VidovićParis Posavec i Stjepan Ružić koji su predstavili softverski rad imena Geo Escape Room i osvojili šesto mjesto. Mentorica natjecateljima u kategoriji Razvoj softvera je učiteljica Ivana Ružić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije