načelnici osigurali novčane nagrade

OŠ DOMAŠINEC Oni su ponos škole: Priznanja i nagrade najboljim učenicima

Posebno mjesto zauzela je najtrofejnija učenica Marijela Drvoderić - druga u državi iz njemačkog i prva iz tehničke kulture za što je dobila Oskar znanja

Usprkos izvanrednim okolnostima u kojima škole rade u vrijeme korona-krize, učenici i mentori OŠ Domašinec redovito sudjeluju na natjecanjima, a trud i odricanje često rezultiraju dobrim rezultatima. U nastavku prenosimo njihov tekst.

– Sretni smo i ponosni na rezultate koje su postigli u protekloj školskoj godini, a to su plasmani na državna natjecanja, osvojeno prvo i drugo mjesto i Oskar znanja! Sve to bio je dobar razlog da ravnateljica škole Martina Kivač upriliči malo druženje s učenicima i mentorima te im podijeli priznanja i nagrade. U tome su joj pomogli načelnik Općine Domašinec Mario Tomašek i Općine Dekanovec Ivan Hajdarović, koji su osigurali novčane nagrade za učenike.

Nagrade su uručene učeniku Davidu Lisjaku koji je predložen za državnu smotru iz Lidrana (mentor Mira Janjanin), učenici Eleni Juračić za državno natjecanje iz geografije (mentor Ivana Mošmondor), učenicama Margareti Kamenar, Marijani Blagus i Eleni Juračić za državno natjecanje iz projekta Čitanjem do zvijezda (mentor Ivan Vincek). Posebno mjesto zauzela je naša najtrofejnija učenica Marijela Drvoderić i mentorice Simona Sinković i Renata Martinec.

Marijela nas je predstavljala na natjecanju iz njemačkog jezika gdje je osvojila drugo mjesto u državi te iz tehničke kulture na kojem je osvojila prvo mjesto u državi i pritom zaslužila Oskar znanja. Svi učenici danas su srednjoškolci, a mi iskreno vjerujemo da su im radne navike i predznanje koje su stekli u osnovnoškolskom obrazovanju od koristi u novim izazovima koje donosi srednja škola te da će uroditi novim uspjesima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije