PONOS ŠKOLE

I. OŠ ČAKOVEC Šesnaest učenika pozvano na županijsku razinu natjecanja iz informatike

Čak 16 učenika predstavljat će školu na županijskom natjecanju iz informatike

Na županijskoj razini natjecanja iz informatike, I. osnovnu školu Čakovec predstavit će učenice i učenici koji će svoja informatička znanja i digitalne vještine predstaviti u svih pet kategorija natjecanja.

U kategoriji Logo na županijskoj razini natjecanja sudjelovat će učenici petih razreda David KoštarićLucija Žagar i Nataša Drakulić. Njihova mentorica je učiteljica Sanja Murk. Školu će predstavljati i Filip Kitanović, učenik sedmog razreda koji ima vanjskog mentora.

U kategoriji Algoritmi na županijskoj razini natjecanja sudjelovat će Saša Ovčarić, učenik šestog razreda koji ima vanjskog mentora i Gabriel Murk, učenik sedmog razreda čija je mentorica učiteljica Ivana Vadlja.

U kategoriji Digitalne kompetencije natjecat će se učenici petih razreda Tesa Trbović Lana Miličević. Njihova mentorica je učiteljica Maja Hižman. U kategoriji Osnove informatike na županijskoj razini natjecanja sudjelovat će učenica sedmog razreda Korana Drakulić i učenik osmog razreda Matijas Jesen. Njihova mentorica je učiteljica Maja Hižman.

U kategoriji Razvoj softvera sudjelovat će dva tima učenika i predstaviti dva softverska rada Geo Escape Room: Dominik VidovićParis Posavec Stjepan Ružić, te Natural Disaster Survival: Dominik Dukić, Korana Drakulić i Roko Novinščak. Njihova mentorica je učiteljica Ivana Ružić.

Svima najljepše čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu i natjecanju. Uspjeh učenica i učenika rezultat je dugogodišnjeg i kontinuiranog planiranja, ulaganja, poticanja i rada na cjelovitom razvoju digitalnih kompetencija naših učenika i učitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije