put u španjolsku

GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Stručno usavršavanje: Karmen Koroš i Zvonimir Siladi na Tenerifima

Stečena znanja planiraju se implementirati u nastavne procese prilagođene našim specifičnostima

U Erasmus+ projektu “GIBAJMO 5”, koji se provodi u Gospodarskoj školi Čakovec, predviđena su i stručna usavršavanja djelatnika – u cilju povećanja stručnih kompetencija.

Provođenje predviđenih aktivnosti otežano je zbog složene epidemiološke situacije u zemljama u kojima su aktivnosti planirane, kao i zbog nepredvidivih i dinamičnih promjena i restrikcija koje propisuju nadležne institucije.

Unatoč opisanim teškoćama, dvoje djelatnika Gospodarske škole Čakovec – Karmen Koroš i Zvonimir Siladi – iskoristili su povoljnu epidemiološku situaciju i u vremenu od 9. do 14. siječnja sudjelovali u organiziranom usavršavanju na Tenerifima, u gradu Puerto de la Cruz (administrativno područje Španjolske). Tema radionice na International Academy Tenerife bile su digitalne vještine i marketing unutar ciljanih područja (za Karmen Koroš osobne usluge, za Zvonimira Siladija poljoprivreda), te su uspješno usvojili predviđene sadržaje. Stečena znanja planiraju se implementirati u nastavne procese prilagođene našim specifičnostima.

Slobodno vrijeme (ograničeno je obaveznim nošenjem zaštitnih maski i na otvorenom, te policijskim satom od 22 h do 6 h) korišteno je za upoznavanje sa lokalnim znamenitostima poput botaničkog vrta, aquaparka te obližnjeg područja vulkana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije