europski tjedan programiranja

PRIZNANJA ZA USPJEH Druga osnovna škola Čakovec nagrađena s dva CodeWeek certifikata Europske komisije

​U veljači 2021. sudionicima koji su ispunili uvjete dodijeljeni su certifikati izvrsnosti (Certificate of Excellence in Coding Literacy, 2020 EU Code Week 4 All Challenge), a među njima je i učiteljica Iva Naranđa, sada po treći puta

II. osnovna škola Čakovec još od 2013. godine redovito sudjeluje u Europskom tjednu programiranja, inicijativi čiji je cilj na zabavan i zanimljiv način približiti kodiranje i digitalnu pismenost svima.

Tijekom listopada 2020. godine II. osnovna škola Čakovec sudjelovala je u Europskom tjednu programiranja s ukupno 14 aktivnosti provedenih pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe. Zajedno s eTwinning partnerima škola je sudjelovala u izazovu Code Week 4 All Challenge.

U veljači 2021. sudionicima koji su ispunili uvjete dodijeljeni su certifikati izvrsnosti (Certificate of Excellence in Coding Literacy, 2020 EU Code Week 4 All Challenge), a među njima je i učiteljica Iva Naranđa, sada po treći puta. Ove godine II. osnovnoj školi Čakovec dodijeljen je i certifikat Super Organiser Certificate, za izazov 2020 Code Week Super Organiser Challenge. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije