Književnica Željka Horvat – Vukelja u OŠ Sveti Martin na Muri

Književnica Željka Horvat – Vukelja u OŠ Sveti Martin na Muri

Kako se vežu vezice?

Znate li vezati vezice? Sigurno ste malo zastali, to pitanje postavila je danas, 22. veljače, književnica Željka Horvat-Vukelja na susretu s djecom razredne nastave naše škole.

Pitanje je bilo postavljeno učenicima prvog razreda i nekoliko učenika je potvrdno odgovorilo te su pred publikom isprobali vezanje vezica. Književnica je rekla da  učenica naše škole za sad drži državni rekord u brzini vezanja vezica, a to je 5 s. Tako je završila jedna priča, a čuli smo još i priču o instrumentima i rukavicama.

Priče su bile interaktivne i time djeci vrlo zanimljive. Književnica ih je pozvala na čitanje priča, te na slanje priča u dječji časopis Smib za koji i ona radi. Susret je protekao u veselom i toplom raspoloženju, a da sve bude kako treba, pobrinuo se Slaven Pranjić ispred Školske  knjige, školska knjižničarka Ana Špoljarić i učiteljica Maja Goričanec koja je sa svojim razredom  izradila kazalište koje je poslužilo učiteljici Kseniji Perčić u izvedbi lutkarske predstave Kuhinjski razgovori s trećim razredima.

Književnici je zahvalio i predao prigodan poklon učenik trećeg razreda Jan Časar. Književnica je pohvalila djecu naše škole na kreativnosti i znatiželji te istaknula da joj se sviđa naš kraj i snježna idila koja vlada vani, jer baš je padao snijeg. U veselom i vedrom raspoloženju  nastavili smo dan u snježnoj idili. (Ana Špoljarić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije