vježbu dobro odradili

OŠ IVANOVEC Učenici i djelatnici OŠ proveli vježbu evakuacije

Učenici su se tokom vježbe ponašali onako kako su naučili da treba, smireno, spretno i brzo su napustili svoje učionice, a zatim i školu

U petak, 22. siječnja učenici i svi nazočni djelatnici OŠ Ivanovec proveli su vježbu evakuacije. Ta se vježba redovito odvija svake školske godine, a ove nam je pogotovo potrebno da se na nju podsjetimo zbog razornih potresa koji su se dogodili u nekim dijelovima Hrvatske.

Tako jakih potresa kod nas srećom nema, ali nije naodmet biti spreman i uvježban za takve ili slične situacije. O potresima i kako se ponašati tijekom i nakon potresa učenici su razgovarali na satu sa svojim učiteljicama, a ova je vježba samo praktični dio onoga što je važno i što može spasiti i nečiji život.

Učenici su se tokom vježbe ponašali onako kako su naučili da treba, smireno, spretno i brzo su napustili svoje učionice, a zatim i školu. Zbirno mjesto za sve učenike i djelatnike bilo je rukometno igralište gdje su se postrojili, a ravnateljica im je čestitala na vrlo dobro odrađenoj vježbi. Nakon vježbe vratili su se u svoje učionice kako bi podijelili svoje dojmove i ponovili naučeno. Nadamo se ipak da nam ovo praktično znanje nikad neće trebati u stvarnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije