Postani kreativan

GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Učenici, nacrtajte skicu odjevnog predmeta i osvojite modni Oscar!

Vrijedni krojači, pomoćni krojači i modni tehničari, koji se obrazuju u Gospodarskoj školi, najuspješnije će kreacije sašiti i predstaviti ih virtualno

Čakovečka Gospodarska škola već godinama obrazuje učenike za zanimanje krojač i pomoćni krojač, a prateći trendove u obrazovanju i gospodarstvu,  učenicima je omogućen i upis u smjer modni tehničar. 

Kako bi se u učenika probudila volja za kreativnošću, Gospodarska škola  organizira i provodi projekt Postani kreativan. Cilj je toga projekta učenike osmih razreda potaknuti na kreativno likovno izražavanje. Zadaća je učenika nacrtati odjeću prema vlastitom izboru (svečana, sportska, mladenačka…) na formatu papira A4, i to bilo kojom tehnikom rada – olovkom, temperama, vodenim bojama, ugljenom, pastelama…

Na svakoj skici odjevnog predmeta treba biti ime i prezime učenika i mentora.
Vrijedni krojači, pomoćni krojači i modni tehničari, koji se obrazuju u Gospodarskoj školi, najuspješnije će kreacije sašiti i predstaviti ih virtualno. Na Facebooku Gospodarske škole Čakovec redovito će se objavljivati izrađene kreacije.
Učenicima i njihovom mentorima uručit će se modni Oscari.

Pozivaju se učenici osmih razreda te njihovi razrednici i nastavnici likovne kulture da u suradnji s Gospodarskom školom pomognu u realizaciji ovog projekta.

Za dodatne informacije i upite obratite se Gospodarskoj školi.
Gospodarska škola, Čakovec
gospodarska-skola-cakovec@ck.t-com.hr
Jadranka Prošev i Katica Korunek

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije