Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
ETŠ ČAKOVEC Oprostili se od umirovljenih profesorica Božice Šamarija i Antonije Šarec Grabar
ETŠ

Gesta vrijedna svake pohvale

ETŠ ČAKOVEC Oprostili se od umirovljenih profesorica Božice Šamarija i Antonije Šarec Grabar

U Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec oprostili su se od svojih dojučerašnjih kolegica koji su radni vijek ugradile u živote brojnih generacija učenika

Na profilu stranice ETŠ stoji :”Ova i sljedeće školske godine neće biti iste jer su se naše dvije drage profesorice i kolegice Božica Šamarija, prof. i Antonija Šarec Grabar, prof. oprostile od kolektiva radi odlaska u mirovinu. Zahvaljujemo im na njihovu trudu uloženom u generacije učenika, svim savjetima koje su nam nesebično podarile, vedrini i osmijesima kojima su započinjale i završavale svaki školski dan.

Uz neprijeporno zalaganje u nastavi, uspjele su sačuvati energiju koju će sada usmjeriti na svoju obitelj i unuke. Želimo im puno zdravlja i sreće i još jedno veliko HVALA!”.

K tome ćemo dodati, kako u međimurskim osnovnim i srednjim školama ima veći broj onih koji su krenule njihovim stopama. Bilo bi lijepo kada bi te škole obznanile njihovih imena jer je riječ o osobama s kojima su zajedno rasli, odrastali i učili. Zbog toga pohvale gesti ETŠ Čakovec!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!