Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
PUNO SREĆE NAŠIM ŠKOLARCIMA Poruke podrške učenicima šalju župan Posavec, gradončelnik Kovač...
Facebook

POČELA ŠKOLSKA GODINA

PUNO SREĆE NAŠIM ŠKOLARCIMA Poruke podrške učenicima šalju župan Posavec, gradončelnik Kovač...

Poruke podrške školarcima na prvi dan škole zaželili su brojni profesori, roditelji, ali i na društvenim mrežama župan Matija Posavec, gradonačelnik Stjepan Kovač...

Vrijeme u kojemu živimo donijelo nam je nove okolnosti, mjere, načine ponašanja, no one nas neće spriječiti da u novu nastavnu godinu uđemo što je moguće više spremniji, zadovoljni svime napravljenim, da planiramo, gradimo, radimo i zajedno postignemo još bolje rezultate. I u ovoj školskoj godini osigurani su udžbenici i prijevoz za učenike osnovnih škola, prijevoz i potpore za učenike srednjih škola, osobni asistenti, zaštitne maske, potpore za deficitarna zanimanja, potpore studentima, te je obnovljeno ili se obnavlja još 7 osnovnih i srednjih škola. Svim učenicima želim puno uspjeha, učiteljima i zaposlenicima u obrazovnom sustavu mudrosti i razumijevanja, a roditeljima puno strpljenja. Međimurska županija će i nadalje činiti sve kako bi svim našim učenicima i studentima osigurali najbolje moguće uvjete za rad i sretno odrastanje - poručio je župan Posavec.

Svim učenicama i učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i profesorima želim sretan početak nove školske godine. Iako nastava ove godine počinje pod izvanrednim okolnostima, vjerujem da ćemo odgovornim ponašanjem omogućiti normalni rad sustava te spriječiti ulazak virusa u škole.

Najveća odgovornost je na zaposlenicima škola, stoga, dajmo im svu potrebnu potporu kako bi i dalje uspješno znanje i vještine prenosili na našu djecu i mlade - poručio je gradonačelnik Stjepan Kovač.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!