TŠČ-ovci odbojkaši pobijedili najjače u regiji

TŠČ-ovci odbojkaši pobijedili najjače u regiji (u najboljem klubu regije Centar tri naša učenika, a među njima i najnapadač prvenstva)

Učenici Tehničke škole Čakovec i novu su godinu nastavili nizom sjajnih rezultata.

Posljednji su nas razveselili naši učenici Danijel Kopačević, Vanja Marciuš i Ivan Novak, odbojkaši koji su kao igrači Odbojkaškog kluba Nedelišće-Centrometal, u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin sudjelovali na Prvenstvu regije Centar u odbojci za juniore i sa svojim se klubom plasirali na državno natjecanje juniora koje će se održati u Poreču od 25. do 27. siječnja ove godine.


Ivan Novak
učenik je 2.S3 razreda i iza sebe ima četverogodišnju odbojkašku karijeru. Do punoljetnosti igra na dvojnu licencu – za Međimurski odbojkaški klub  Nedelišće i Odbojkaški klub Međimurje-Centrometal.

Na turniru u Varaždinu proglašen je najboljim napadačem regije. Na pitanje kako se osjeća nakon proglašenja skromno ističe da je titula došla kao posljedica njegove odlične igre, ali i dobre igre cijele ekipe te – da nije bilo dečki u momčadi, ne bi bilo ni njegove titule najboljeg napadača. Kao veliku podršku ističe i predan rad trenera Pere Križanovića koji ih svo vrijeme bodri.

Bezuvjetnu potporu ima i u roditeljima i maloj skupini vjernih navijača koji ga prate na svakoj utakmici. Ivan ističe da mu je pobjeda protiv najjače momčadi u regiji, Mladosti iz Zagreba, najveća pobjeda ikad zato što su igrači Mladosti bili favoriti, a  oni su ih iznenadili i porazili. Za  prolazak na državno još su morali pobijediti  OK Karlovac, što im je i pošlo za rukom.
Danijel Kopačević je maturant naše škole. Odbojkom se počeo baviti još u 7. razredu osnovne škole. Trenutno nastupa u 1. hrvatskoj ligi u ekipi OKM-a Centrometal i u 2. ligi za ekipu MOK-a Nedelišće. Igra na poziciji srednjeg blokera i u obje ekipe postiže vrlo dobre rezultate.


Vanja Marciuš
tek je učenik prvog razreda, odbojkom se bavi već 5 godina, a redovno trenira od 7. razreda. Već je kao član osnovnoškolske ekipe zabilježio nekoliko važnih uspjeha u odbojci. Nastupa u drugoj hrvatskoj ligi za ekipu MOK-a Nedelišće i igra na poziciji primača. Na turniru na kojem su izborili plasman na državno natjecanje igrao je na poziciji dijagonale.
Sva trojica članovi su i odbojkaške ekipe Školskog sportskog kluba “TIOŠ”.

Čestitamo mladim snagama međimurske odbojke i u nedjelju, 27. siječnja očekujemo njihov sretan, zlatom okrunjen povratak s državnog u Poreču. Dečki, hrabro dalje! (TS)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije