Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC Održan sedmi po redu EU kviz
Srednja škola Čakovec

KVIZ U VIRTUALNOM OBLIKU

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC Održan sedmi po redu EU kviz

Najbolje znanje i vještine pokazala je Anja Balent

Povodom Dana Europe, a u organizaciji Srednje škole Čakovec kao škole ambasadora Europskog parlamenta i EDIC centra Čakovec održan je sedmi po redu kviz zabavno/edukativni kviz o Europskoj uniji... i još koječemu.

- Europa se neće stvoriti odjednom ili prema jednom jedinstvenom planu. Izgradit će se konkretnim postignućima koja će stvoriti istinsku solidarnost - rekao je Robert Schuman koji je prije točno 70 godina i zamislio Europsku uniju kao zajednicu europskih naroda. Iako je EU danas pred brojnim izazovima, donijela je mir i blagostanje te takvu solidarnu Europu moramo i dalje zajedno graditi.

Srednja škola Čakovec već godinama promovira europske vrijednosti i jedina u Međimurju ponosno nosi titulu škole amabasadora Europskoga parlamenta. Povodom Dana Europe po sedmi put su u suradnji s EDIC-om Čakovec organizirali najzabavniji EU kviz, ovaj put u virtualnom obliku i na nacionalnoj razini.

Kviz je riješilo 60-ak učenika te nekoliko ekipa, a najbolje znanje i vještine pokazala je Anja Balent kojoj čestitamo! Troje najbolje rangiranih te sve škole sudionici će dobiti prigodne poklončiće. Najvažnije da smo se svi dobro zabavili i pokazali da smo znanjem jači i od korone!

 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!