Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
AKTIVAN BORAVAK U PRIRODI Spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije te prijateljstva i zabave

NEZABORAVNA LJETNA AVANTURA

AKTIVAN BORAVAK U PRIRODI Spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije te prijateljstva i zabave

Playground ljetni kamp za djecu i mlade jedan je od najvećih ljetnih kampova s najširom ponudom zabavnih i sportskih aktivnosti, kreativnih i edukativnih radionica, predavanja te izleta koji se održava u ruralnom području sjeverozapadnog dijela Hrvatske.

Osmišljen je kroz aktivan boravak u prirodi uz društvo vršnjaka popraćen raznim sportskim sadržajima, edukativnim i kreativnim radionicama, kvizovima, organiziranim izletima te bogatim zabavnim programima koji će djeci i mladima omogućiti kvalitetno provedeno vrijeme.

Osim što će polaznici ljetnog kampa kvalitetno provoditi vrijeme, sam boravak u ljetnom kampu omogučit će im razvoj osnovnih vještina snalaženje u prirodi, razvoj kognitivnih i motoričkih sposobnosti, razvijanje sposobnosti funkcioniranja u timu, povećanje samopoštovanja i međusobnog povjerenja te pomoći u učenju i stjecanju socijalnih vještina. Polaznici će naučiti kako postaviti šator, posaditi drvo, svezati čvor i zapaliti vatru, upoznat će osnove raznih sportova, pružanje prve pomoći, učiti o važnosti zdrave i uravnotežene prehrane te očuvanju okoliša.

Vrata ljetnog kampa otvaramo 01.07. (prva skupina). Ljetni kamp održavat će se do 22.08.2020. (zadnja skupina). Više informacija o ljetnom kampu možete pronaći na web stranici.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!