Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
II. OSNOVNA ŠKOLA ČAKOVEC po drugi puta proglašena eTwinning školom
II. OŠ Čakovec

eTwinning School Label

II. OSNOVNA ŠKOLA ČAKOVEC po drugi puta proglašena eTwinning školom

II. osnovna škola Čakovec jedna je od četiri škole u Međimurju u koju je ovih dana stigla lijepa vijest – po drugi puta dobila eTwinning School Label

II. osnovna škola Čakovec jedna je od četiri škole u Međimurju u koju je ovih dana stigla lijepa vijest – po drugi puta, na razdoblje od dvije godine, dodijeljena im je Oznaka eTwinning škole – eTwinning School Label.

Kao što je opisano na službenim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU i eTwinning portalu, oznaka eTwinning škole podrazumijeva da je škola prepoznata na razini Europe kao dobar primjer budućeg smjera djelovanja eTwinninga, europske virtualne zajednice, u kojoj odgojno-obrazovni djelatnici razmjenjuju znanja i iskustva o inovativnim pristupima u nastavi, te ih primjenjuju u zajedničkim projektima, pri čemu se osobita pažnja posvećuje sigurnosti u virtualnom svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

II. osnovna škola Čakovec aktivno sudjeluje u eTwinning zajednici od 2011. godine. Od tada je provedeno više od 40 projekata, od kojih je velik dio nagrađen eTwinning Europskim oznakama kvalitete. Više o njima na mrežnoj stranici škole.

 

 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!