Gimnazijalci kraj godine obilježili humanošću, dobrotom i empatijom

Blagdansko vrijeme gimnazijalcima ne znači samo praznike i odmor. To doba godine u njima budi osjećaje solidarnosti i empatije, što su i ove godine pokazali trudom uloženim u trinaesti Sajam dobrote.

Ovogodišnji Sajam obuhvatio je rekordan broj sadržaja, od turnira u društvenim i videoigrama, preko kreativnih radionica i večeri Stand up komedije, do humanitarnog koncerta i već tradicionalne tombole.

Veliko finale ovog uspješno realiziranog humanitarnog projekta održano je u petak 21. prosinca u prostorima Gimnazije. Razgledavajući učionice pretvorene u božićne gift shopove i prave male zalogajnice, mogli ste naići na svakojake rukotvorine, poput svijećnjaka, nakita i simpatičnih kutijica za poklone, a ako ste imali sreće i na hit sajma – anđeleke. Gimnazijom su se i ove godine širili mirisi blagdana: u ponudi su bili razni kolači, muffini, wafli, pa i sendviči.

Održana je i aukcija profesorskih ispričnica, kao i finale turnira u društvenim i videoigrama. Istovremeno se u školskoj auli odvijao program u kojem su prisutni mogli uživati slušajući, ali i gledajući. Bilo je pjevanja, plesa i žongliranja, a okupljene su svojim glumačkim umijećem nasmijali i profesori.

Sredstvima prikupljenima na svim humanitarnim događanjima vezanima uz Sajam dobrote gimnazijalci će u duhu blagdana razveseliti svoje kolege i sugrađane. Ovogodišnja su sredstva namijenjena udruzi za autizam “Pogled” te gimnazijskom fondu pod geslom Prijatelj za prijatelja za učenike lošijega imovinskog i/ili zdravstvenog stanja.

Još jednom zahvaljujemo organizatorima, sponzorima i sudionicima Sajma dobrote. (Katarina Sabol, 4.a)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije