Gimnazija Čakovec: Održan koncert u sklopu Sajma dobrote

Vijeće učenika Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec već trinaestu godinu za redom organizira događaj humanitarnog karaktera pod nazivom Sajam dobrote. U sklopu Sajma održana su već dva javna događaja. U petak, 7. prosinca, održana je iznimno uspješna Stand up comedy večer, dok je prošlog petka, 14. prosinca, u čakovečkom Prostoru održan humanitarni koncert. 

Prvi je nastupio Igor Baksa, član grupe Kom3dija, koji je već otprije poznavajući gimnazijsku publiku rasplesao sve prisutne. Igora su na pozornici ubrzo zamijenili mladi članovi grupe Entrip, a nakon njih nastupio je bend Genova, pobjednik čakovečkog Demo festa 2012., na čijem repertoaru su se našle autorske pjesme.

Zvijezda večeri zacijelo je bila Larva koja je odsvirala dvadesetak obrada najpoznatijih alternativnih rock bendova današnjice. Nakon koncerta, gimnazijalce još čeka realizacija samog Sajma dobrote koji će se održati 21. prosinca od 9 do 12 sati u prostorima njihove škole. Novac prikupljen na svim humanitarnim događajima u sklopu Sajma dobrote donirat će se udruzi za autizam “Pogled” te gimnazijskom fondu Prijatelj za prijatelja koji novčano pomaže gimnazijalcima lošijeg imovinskog i/ili zdravstvenog stanja.

Vijeće učenika se zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos Sajmu dobrote kupovinom ulaznica za stand up večer i koncert, a ovim putem poziva sve zainteresirane da im se pridruže 21. prosinca od 9 do 12 sati na završnom događaju njihove humanitarne akcije – Sajmu dobrote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije