Svi putevi vode na Božićni sajam Gospodarske škole Čakovec

U ovo predbožićno vrijeme svi putevi vode prema pomaganju najpotrebnijima, prema suosjećanju s drugima, prema pružanju dobrote i ljubavi. Stoga, učenici, roditelji i djelatnici Gospodarske škole Čakovec, u petak 21. prosinca 2012., organiziraju Božićni sajam.

Sajam je humanitarnog karaktera, a  prikupljeni prihod namijenjen je našim učenicima koji će dio sredstava darovati djeci kojoj je obrazovanje otežano. Naime, naša škola sudjeluje u UNICEF- ovu projektu “Škole za Afriku” čiji je cilj pomoći u obrazovanju djece u siromašnim zemljama te potaknuti učenike da cijene ono što imaju: dobre i dostupne škole, kvalitetne nastavnike i primjerene uvjete obrazovanja.

U predvorju škole svaki će se razred predstaviti svojim proizvodima ili uslugama prema simboličnim cijenama. Učenici su u skladu sa svojim zanimanjem pripremili različite božićne ukrase, čestitke, narukvice, torbice za mobitele, poklone iznenađenja, božićnu pšenicu, cvijeće, proizvode od lavande, mirisne sapune i još mnogo toga. Kako bi posjetitelji doživjeli pravi sajam, učenici će pripremiti štandove s hranom i pićem te ostale usluge poput fotografiranja, friziranja i manikiranja.

Božićni sajam ne može proći bez prigodnog zabavnog programa uz pjesmu, ples i glumu. Neka ovaj božićni sajam u nama probudi vjeru u dobrotu i potrebu za pomaganjem. Pridružite nam se i započnite s nama novu tradiciju humanitarnog djelovanja.


Na ovogodišnjem Božićnom sajmu očekuje vas:

  • Dobrodošlica: 9.30
  • Predstavljanje učenika s proizvodima (božićni ukrasi, čestitke, božićna pšenica, narukvice, proizvodi od lavande…i još monogo toga)
  • Predstavljanje učenika s uslugama (moderne frizure, manikura, cvijeće, fotografiranje…)
  • Hrana i piće (hot dog, palačinke, sendviči, ćevapčići, klipići, kolači, sokovi, kava…)
  • Zabavni program (pjesma, ples mažoretkinja, predstava)
  • Predviđeni završetak sajma: 13.00

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije