OŠ JOŽE HORVATA

GLAZBA, GLUMA I PLES Učenici i učitelji obilježili 105. godišnjicu rođenja Jože Horvata

105. godina od rođenja Jože Horvata obilježena je manifestacijom u kojoj su učenici OŠ Kotoriba pokazali svoje talente i oduševili sve prisutne glazbom, glumom i plesom.

U utorak,10. ožujka, u OŠ Jože Horvata Kotoriba održana je manifestacija povodom 105. godišnjice rođenja Jože Horvata. Manifestaciji su prisustvovali nagrađeni i pohvaljeni učenici OŠ Gornji Mihaljevec sa svojom mentoricom.

105. godina od rođenja Jože Horvata obilježena je manifestacijom u kojoj su učenici OŠ Kotoriba pokazali svoje talente i oduševili sve prisutne glazbom, glumom i plesom.

– Govornici su se prisjetili života J. Horvata, ispričali nam o prijateljstvu i mnogim zgodama u kojima su ga pratili na njegovom životnom putu i o uspjesima koje je postigao. Intimna atmosfera dala je najaviti da će dan biti ispunjen dragom kajkavskom riječi i susretima koje ćemo još dugo pamtiti – kažu iz škole.

Natječaj literarnoga, likovnoga i fotografskoga karaktera u kojem je sudjelovalo 62 učenika s 38 mentora iz mnogih škola bio je sveobuhvatan, a radovi su se mogli pogledati u holu škole.

Radovi nagrađenih učenika bili su ocjenjivani u 3 kategorije od 2.-5. r. te od 6.-8.r. osnovne škole. Učenici OŠ Gornji Mihaljevec nagrađeni su u dvije kategorije: literarni rad učenice Kim Košir iz 6.r. nagrađen je 2. nagradom, literarni rad Danijela Pilaja iz 8.r. nagrađen je 3. nagradom, fotografski rad Tene Tomašić iz 8.r. nagrađen je trećom nagradom, a literarni i fotografski radovi učenika: Ele Jambrović iz 6.r., Vanesse Srša iz 5.r. te Tomice Novaka iz 8.r. pohvaljeni su. Mentorica učenika je Lidija Novak Levatić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije