REKREACIJA

PLANINARSKI POHOD Mladi planinari iz dvije međimurske škole uspješno svladali međimurske brežuljke

Tridesetak najupornijih (i najotpornijih) mladih planinara u pratnji nekoliko jednako upornih roditelja, učiteljica i učitelja te pod budnim okom sjajnih Bundekovih vodiča s lakoćom je prohodalo prekrasnu Štrigovsku kružnu stazu.

Da je kretanje zdravo znaju već i ptice na grani. Upravo iz tog razloga mladi planinari dvije međimurske škole krenuli su u subotu 7. ožujka na svoj prvi ovogodišnji školski planinarski pohod.

Belički ‘Ftičeki’ i ‘Frulice’ OŠ Ivanovec na ovom ujedno prvom zajedničkom pohodu s lakoćom su savladali međimurske brežuljke. Tridesetak najupornijih (i najotpornijih) mladih planinara u pratnji nekoliko jednako upornih roditelja, učiteljica i učitelja te pod budnim okom sjajnih Bundekovih vodiča s lakoćom je prohodalo prekrasnu Štrigovsku kružnu stazu.

Međimuski brežuljci okupani jutarnjim suncem nakon kiše, mnoštvo proljetnica i prekrasni vidici osigurali su sjajnu scenografiju za početak proljetne sezone skitanja.

– Beličkim Ftičekima ovo je već treća godina lutanja pod okriljem PD Bundek, dok je Frulicama OŠ Ivanovec ovo bio prvi školski planinarski pohod. No, planovi su veliki, gojzerice spremne, a Ftičeki, Frulice i Bundeki s nestrpljenjem iščekuju nova planinarska druženja – stoji u priopćenju. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije