Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
PLANINARSKI POHOD Mladi planinari iz dvije međimurske škole uspješno svladali međimurske brežuljke
OŠ Ivanovec

REKREACIJA

PLANINARSKI POHOD Mladi planinari iz dvije međimurske škole uspješno svladali međimurske brežuljke

Tridesetak najupornijih (i najotpornijih) mladih planinara u pratnji nekoliko jednako upornih roditelja, učiteljica i učitelja te pod budnim okom sjajnih Bundekovih vodiča s lakoćom je prohodalo prekrasnu Štrigovsku kružnu stazu.

Da je kretanje zdravo znaju već i ptice na grani. Upravo iz tog razloga mladi planinari dvije međimurske škole krenuli su u subotu 7. ožujka na svoj prvi ovogodišnji školski planinarski pohod.

Belički 'Ftičeki' i 'Frulice' OŠ Ivanovec na ovom ujedno prvom zajedničkom pohodu s lakoćom su savladali međimurske brežuljke. Tridesetak najupornijih (i najotpornijih) mladih planinara u pratnji nekoliko jednako upornih roditelja, učiteljica i učitelja te pod budnim okom sjajnih Bundekovih vodiča s lakoćom je prohodalo prekrasnu Štrigovsku kružnu stazu.

Međimuski brežuljci okupani jutarnjim suncem nakon kiše, mnoštvo proljetnica i prekrasni vidici osigurali su sjajnu scenografiju za početak proljetne sezone skitanja.

- Beličkim Ftičekima ovo je već treća godina lutanja pod okriljem PD Bundek, dok je Frulicama OŠ Ivanovec ovo bio prvi školski planinarski pohod. No, planovi su veliki, gojzerice spremne, a Ftičeki, Frulice i Bundeki s nestrpljenjem iščekuju nova planinarska druženja - stoji u priopćenju. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!