U OŠ Ivanovec održana Pjesnička večer

Zadnjeg dana u mjesecu studenom u Osnovnoj školi Ivanovec  održana je Pjesnička večer. Druženje učitelja  uz pjesme i poeziju sa kolegama, učenicima i roditeljima bilo je posvećeno petnaestoj godišnjici preseljenja u novu školsku zgradu.

Nekoliko uvodnih riječi o proteklih 15 godina okupljenima je uputila ravnateljica škole, gospođa Palmina Novak. Poeziju su čitale učiteljice: Nataša Kralj, Anica kolmanić, Irena Levačić, Andreja Talan, Ana Jambrović, Dijana Kozjak i Tanja Jurgec. Vokalnu skupinu koja je izvela dvije skladbe  a capella  čine učiteljice: Natalija Guterman – Vuk, Vera Fučko – Trstoglavec, Gordana Juras, Aleksandra Pospišil, Ružica Kacun, Ksenija Korent i Irena Levačić. U glazbenom dijelu programa nastupile su još učenice Antonia Jurinec i Emili Novak, a voditeljice programa su bile učenice Ivona Levak i Antonia Sabol.

Na kraju druženja uručene su nagrade najboljim učenicima koji su sudjelovali u foto – natječaju “Volim djeda i baku” povodom Mjeseca hrvatske knjige, a posvećenog Godini međugeneracijske solidarnosti. Pobjednik natječaja je Matija Bujanić, učenik drugog razreda. (Tanja Radiković)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije