NATJECANJE U PLESU I PLES SRCA

FOTO Ljubav je bila u zraku ovih dana u OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica

Ovogodišnje natjecanje bilo je posebno jer je razredne odjele ocjenjivao međunarodni ocjenjivački žiri koji su činili učitelji iz Španjolske, Češke, Latvije, Finske i Grčke zajedno s učiteljicom Marijom Jelenić

Ljubav je bila u zraku ovih dana u OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica.

– Tradicionalnim natjecanjem u plesu i Plesom srca obilježili smo još jedno Valentinovo. Stihovima “Ftičeki se ženiju” odlični voditelji Josipa Horvat i Predrag Lajtman uveli su nas u Dan zaljubljenih, a pripremila ih je učiteljica Nevenka PolanecPetek.

U natjecateljskom dijelu razrednih odjela svaki razred pripremio je dvije točke. U jednoj točki predstavili su se tradicionalnim plesom iz Međimurja, a jedna točka bila je  slobodan izbor svakog razreda. Svoje točke učenici su marljivo pripremali uz pomoć razrednika. Ovogodišnje natjecanje bilo je posebno jer je razredne odjele ocjenjivao međunarodni ocjenjivački žiri koji su činili učitelji iz Španjolske, Češke, Latvije, Finske i Grčke zajedno s našom učiteljicom Marijom Jelenić. Naši gosti bili su oduševljeni nastupima učenika, a posebno ih je svojom veselom i razigranom točkom osvojio 6.b razred i odnio pobjedu.

>> Ljubav je bila u zraku ovih dana u OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica

U drugom dijelu natjecali su se plesni parovi u standardnim plesovima. Njih su na satovima tjelesne i zdrastvene kulture pripremale učiteljice Manuela Stričak i Dora Puklek. Ocjenjivački žiri koji su činili učitelji Tino Jelenić, Dora Puklek i Željka ŠtamparZamuda odabrali su one najbolje. Treće mjesto osvojili su Mia Novak i Denis Žinić, drugo mjesto Ena Jančec i Alex Horvat. Prvo mjesto zasluženo je osvojio plesni par Julia Matić i Marko Toplek. Svi oni dobili su nagrade srca koja je izradila učiteljica Petra Debelec, a ona se ujedno i pobrinula  za prekrasan ugođaj u našoj dvorani pretvorivši je u plesni podij.

Prekrasna srca i ruže za naše posebne goste izradila je naša ravnateljica Đurđa Horvat. Nakon natjecanja svojim nastupom sve je razveselio Zbor učitelja pjesmom “Žuta ruža s Dunava”, a pripremio ih je učitelj Tino Jelenić. Učenice viših razreda predstavile su se Zumbom, a veliko oduševljenje publike izazvale su učenice 7.c razreda svojim romskim plesom.

Ovaj prekrasan i posebno svečan dan završili smo Plesom srca u kojem su najviše sreće imali Zorica Levačić i Klaudio Levačić – kažu iz škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije