BUDI MI PRIJATELJ 2019.

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Tradicionalno druženje uoči Božića uz kolačiće i koktele

U prijateljskom ozračju uz božićne melodije stvorili su pravu obiteljsku idilu

Nadolazeći blagdani pozivnica su da zastanemo, osvrnemo se oko sebe i promislimo o ljudima koji nas okružuju, iskrenim osmjesima svih onih simpatičnih bića koja nose toliko lijepoga u sebi.

Vođeni takvim mislima i ove su godine u Srednjoj školi Prelog pripremili druženje za učenike pomoćnih smjerova. U prijateljskom ozračju uz božićne melodije stvorili su pravu obiteljsku idilu. Glavne zvijezde bili su upravo učenici 1., 2. I 3. PKS razreda uz podršku svojih razrednika i nastavnika.

U petak, 13. prosinca 2019. godine u kasnim popodnevnim satima publiku je najprije pozdravio ravnatelj Tomislav Gregur, a potom su mikrofonima zagospodarile simpatične voditeljice Simona Novak i Tena Kolarić, učenice 3.PKS razreda.

Učenici su kazivali prigodne stihove o Božiću, pjevali pjesme te okupljenim roditeljima i prijateljima pokazali vještine postave stola. Prigodni program završio je zajedničkom pjesmom, a potom je nastavljeno druženje nastavnika, roditelja i učenika uz slasne fritule, slane i slatke zalogaje, vruću čokoladu i maštovite koktele.

– Veliko hvala svima nastavnicima koji su sudjelovali u organizaciji ovogodišnje priredbe, pedagoginji, knjižničarki te razrednicima, kažu iz škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije