ERASMUS+ PROJEKT

FOTO Učenice i učiteljice iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica provele pet dana u Španjolskoj

Nova prijateljstva i iskustva s putovanja neprocijenjiva su za učenike i učitelje i velika motivacija za daljnje projekte

Učenice Ana Horvat, Julia Magdalena Ciglar, Karla Sabol i Hana Jankulija i učiteljice Manuela Stričak i Marija Jelenić iz OŠ Tomaša Goričanca proteklog tjedna bile su na razmjeni u Sanlucar de Barameda u Španjolskoj u okviru Erasmus+ projekta Tragovima kulturne baštine.

Ovo je četvrta mobilnost učenika i učitelja u ovom projektu gdje su zemlje partneri Italija, Cipar, Španjolska, Francuska i Rumunjska. U pet dana učenici i učitelji iz svih zemalja zajedno su posjetili  školu i sudjelovali na radionicama ukrašavanja lepeza i karaokama, posjetili gradsku vijećnicu i imali svečani prijem kod gradonačelnika.

Najviše veselja izazvala je radionica flamenka nakon koje su svi gosti prisustvovali pravom plesnom showu. Prekrasan izlet u Sevillu bio je zadnjeg radnog dana, posjet kraljevskom dvorcu Alcazar i najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu. Na završnoj svečanosti podijeljeni su certifikati za sudjelovanju svim sudionicima.

Nova prijateljstva i iskustva s putovanja neprocijenjiva su za učenike i učitelje i velika motivacija za daljnje projekte. Preostale su još dvije mobilnosti, u Francusku i Cipar, i aktivnosti koje se provode prema programu svaki mjesec.     

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije