Projekt WILL TO MOTIVATE(U)

ERASMUS+ PROJEKT Vlatka i Josipa iz Gospodarske škole Čakovec boravile tjedan dana u Italiji

Kroz cijeli tjedan učenice i profesorice sudjelovale su u raznim radionicama i predavanjima vezanim uz temu motivacije.

Učenice Gospodarske škole Vlatka Mavrin i Josipa Zadravec te nastavnice Brankica Vlahek – Ivek i Irena Mavrin u sklopu Erasmus + KA2 projekta Will to MotivatE(U) boravile su od 21. do 25. listopada 2019. godine u talijanskom gradiću Poggibonsiju.

Kroz cijeli tjedan učenice i profesorice sudjelovale su u raznim radionicama i predavanjima vezanim uz temu motivacije. Svakako najzanimljivije bile su radionice vezane uz meditaciju i savladavanje stresa kod nastavnika i kod učenika.

Domaćini su prezentirali svoj rad u specijaliziranim učionicama mehanike, fizike, kemije, biologije i elektronike u kojima se moglo vidjeti mnoštvo zanimljivih projekata na kojima rade učenici zajedno sa svojim nastavnicima. Učenice su zajedno s kolegama iz Slovenije, Mađarske, Norveške, Islanda i Italije sudjelovale u izradi aplikacije Prevoditelj te su izmjerili snage na sportskim terenima. Učenice su bile smještene kod “host” obitelji te se na taj način direktno upoznale s kulturom i običajima domaćina.

>> ERASMUS+ PROJEKT Vlatka i Josipa iz Gospodarske škole Čakovec boravile tjedan dana u Italiji

Škola domaćin organizirala je i bogat kulturni program, u kojem su bili organizirani posjeti gradovima San Gimignano, Siena te Firenca.

Sljedeća mobilnost predviđena je za prosinac 2019. u Szegedu, u susjednoj nam Mađarskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije