Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
TEHNOLOGIJA U OBRAZOVANJU Učitelji iz I. OŠ Čakovec na stručnom osposobljavanju u Portugalu
I. OŠ Čakovec

SUDJELOVALI U RADIONICAMA

TEHNOLOGIJA U OBRAZOVANJU Učitelji iz I. OŠ Čakovec na stručnom osposobljavanju u Portugalu

Sudionici stručnog osposobljavanja iz Poljske, Italije, Španjolske, Hrvatske i Portugala, zajednički su sudjelovali u nizu radionica

Od 30. rujna do 2. listopada, Ivana Ružić i Matija Horvat, djelatnici I. osnovne škole Čakovec sudjelovali su na zajedničkom kratkoročnom stručnom osposobljavanju učitelja koji sudjeluju u Erasmus+ projektu Cloud Computing and Social Media in primary education.

Stručno osposobljavanje se održalo u partnerskoj školi u Fornos de Algodres u Portugalu te Edufor ICL@b u Mangualde-u. Sudionici stručnog osposobljavanja iz Poljske, Italije, Španjolske, Hrvatske i Portugala, zajednički su sudjelovali u nizu radionica o primjeni tehnologije u obrazovanju sa ciljem odgovornog i sigurnog korištenja tehnologije u svrhu razvoja digitalnih vještina učenika.

Radionice o primjeni virtualne stvarnosti u nastavi, programiranje raznovrsnih robota, a posebno primjena i programiranje humanoidnog robota Nao, ostvarile su veliki interes sudionika i motivaciju za daljnjim stručnim usavršavanjima sa ciljem unapređenje nastavnog procesa u svim partnerskim ustanovama.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!