Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
PRIPREMILI MNOŠTVO RADIONICA U Gospodarskoj školi obilježen 13. Tjedan cjeloživotnog učenja
Gospodarska škola Čakovec

POLAZNICI SU ODUŠEVLJENI

PRIPREMILI MNOŠTVO RADIONICA U Gospodarskoj školi obilježen 13. Tjedan cjeloživotnog učenja

Čakovečka Gospodarska škola i ove se godine uključila u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja pripremivši mnoštvo radionica u kojima su zainteresirani posjetitelji mogli sudjelovati od 30. rujna do 6. listopada

Riječ je o radionicama Izrada broša reciklažom tekstilnog otpada koju je u krojačkom kabinetu vodila nastavnica Jadranka Prošev, zatim Tehnike izrade i primjena vjenčića u aranžiranju čija je voditeljica bila nastavnica Ljiljana Škrobar, Tehnika slaganja listova - artičoka koju je zainteresiranima predstavila voditeljica radionice nastavnica Karmela Radošević, Vegetativno razmnožavanje cvijeća čija je voditeljica bila nastavnica Biserka Vojnović, Estetika odijevanja - izrada nakita i modnih detalja koju je vodila nastavnica Dubravka Šantl te Izrada jesenskog ukrasa, radionica koju je osmislila nastavnica Dunja Geršak.

PRIPREMILI MNOŠTVO RADIONICA U Gospodarskoj školi obilježen 13. Tjedan cjeloživotnog učenja Fotogalerija

Prema riječima polaznika, najviše su ih oduševile ideje prikazane na radionicama, ali i teme te načini na koje su radionice bile osmišljene. Posebice im se, kako su kazali, svidio materijal kojim su se izrađivali unikatni uradci te su izrazili mišljenje da bi se radionice takva tipa trebale organizirati tijekom cijele godine.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!