Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
SREDNJA ŠKOLA PRELOG Uključili se u manifestaciju Ljeto u gradu Zrinskih i imali što pokazati
Mladen Grubić

štand pun finota

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Uključili se u manifestaciju Ljeto u gradu Zrinskih i imali što pokazati

Učenici i učitelji Srednje škole Prelog i ove su godine došli uveličati manifestaciju Jesen u gradu Zrinskih. Ponosni su na svoj štand i svojih ruku djela.

U projekt Jesen u gradu Zrinskih i ove se godine uključila Srednja škola Prelog i to kroz Turističku grupu škole te Učeničku zadrugu Drava. U subotu, 28. rujna pripremili su štand na kojem su prezentirali znanja i vještine svojih učenika turističkog i ugostiteljskog usmjerenja, a bili su to turističko hoteljerski komercijalisti, kuhari te slastičari.

Učenici su u školi pripremili proizvode na bazi buče: koktele Topla jesen (jabuka-cimet-naranča) i Slatka jesen (buča- mandarina), kuglofe od buče, Jesenske kuglice s bučom.. Uz to su napravili pekmez od šljiva, smokvi, aronije i krušaka. U ponudi su imali i Sirup od šljive, te Začin za salatu od višnje.To je sve bilo na prigodnom štandu, a u svemu su im koordinatori bili nastavnici Sanja KovačićAnica Naranđa i Goran Žižek.

- Ovim putem Srednja škola Prelog zahvaljuje TZ Grada Čakovca na ukazanoj prilici i mogućnosti za prezentiranje škole kroz ovu manifestaciju - poručuju iz Škole.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5955

Vezani članci

Reci što misliš!