štand pun finota

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Uključili se u manifestaciju Ljeto u gradu Zrinskih i imali što pokazati

Učenici i učitelji Srednje škole Prelog i ove su godine došli uveličati manifestaciju Jesen u gradu Zrinskih. Ponosni su na svoj štand i svojih ruku djela.

U projekt Jesen u gradu Zrinskih i ove se godine uključila Srednja škola Prelog i to kroz Turističku grupu škole te Učeničku zadrugu Drava. U subotu, 28. rujna pripremili su štand na kojem su prezentirali znanja i vještine svojih učenika turističkog i ugostiteljskog usmjerenja, a bili su to turističko hoteljerski komercijalisti, kuhari te slastičari.

Učenici su u školi pripremili proizvode na bazi buče: koktele Topla jesen (jabuka-cimet-naranča) i Slatka jesen (buča- mandarina), kuglofe od buče, Jesenske kuglice s bučom.. Uz to su napravili pekmez od šljiva, smokvi, aronije i krušaka. U ponudi su imali i Sirup od šljive, te Začin za salatu od višnje.

To je sve bilo na prigodnom štandu, a u svemu su im koordinatori bili nastavnici Sanja KovačićAnica Naranđa i Goran Žižek.

– Ovim putem Srednja škola Prelog zahvaljuje TZ Grada Čakovca na ukazanoj prilici i mogućnosti za prezentiranje škole kroz ovu manifestaciju – poručuju iz Škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije