Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
KAM NA FAKS? Međimurski studenti očekuju maturante u Srednjoj školi Čakovec
Udruga studenata Međimurja

AKO STE NEODLUČNI

KAM NA FAKS? Međimurski studenti očekuju maturante u Srednjoj školi Čakovec

Studenti brojnih sveučilišta iz Hrvatske, a poneki i iz susjednih zemalja, nestrpljivo vas očekuju kako bi predstavili svoj fakultet i pomogli vam u odluci

Nakon što su napunili baterije za nadolazeće obaveze u novoj akademskoj godini, Udruga studenata Međimurja kreće s novim projektima i aktivnostima.

Pozivaju sve maturante da dođu u srijedu, 25. rujna 2019., u dvoranu Srednje škole Čakovec, od 12:00 do 14:00 sati kako bi im dali odgovor na pitanje: „Kam na faks?“, istoimeni događaj koji se održava svake godine u želji da budućim maturanticama i maturantima riješi nedoumice oko odabira fakulteta.

Zato, bilo da ste neodlučan maturant/maturantica ili pak znate već od prvog dana koji fakultet želite upisati, a želite saznati još više zanimljivih informacija iz „prve ruke“ – ovo je odličan događaj za Vas!

Studenti brojnih sveučilišta iz Hrvatske, a poneki i iz susjednih zemalja, nestrpljivo vas očekuju kako bi predstavili svoj fakultet i pomogli vam u odluci.

- Isto tako, Udruga studenata Međimurja poziva sve zainteresirane studente da im se jave na Facebook stranicu ili na e-mail: udruga.studenata.medjimurja@gmail.com  ukoliko žele prezentirati svoj fakultet na događaju. Odlična atmosfera i druženje su zagarantirani. Vidimo se! - poručuju iz Udruge.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!